Personligt Program

Med ett personligt program får du en individuellt anpassad träningsplan, men med begränsade möjligheter att modifiera planen under resans gång. Det här upplägget är mycket lämpligt om dig som har ett tydligt mål, exempelvis en specifik tävling eller någon annan typ av prestation, och vill få hjälp med förberedelserna under en begränsad tid.

 

Så går det till

Allt börjar med att vi hörs över telefon eller Skype alternativt ses personligen (om det passar), där vi diskuterar hur träningsupplägget ska se ut. Vad du helst vill fokusera på i kontakten med din tränare är förstås individuellt och programmet kan ta utgångspunkt i olika saker.

  • Träningsprogram utformat efter dina träningsförutsättningar

  • Träningsprogram utformat efter dina mål

  • Träningsprogram utformat efter analys av dina starka/svaga sidor, vilket kan vara efter att du genomfört testet personlig prestationsprofil

  • Träningsprogram (exempelveckor) för olika perioder under året (det behöver alltså inte vara en sammanhängande period)

Efter samtalet eller mötet finns ett första utkast av ditt träningsprogram färdigt efter ungefär en vecka, men ofta behövs det vissa justeringar av första utkastet som vi klarar av genom < 2 kontakter via e-post innan programmet är helt klart och du kan sätta tänderna i det.

Du som har personligt program från oss har även 50% rabatt på bokningar upp till en vecka per år på Mojsen under perioden som programmet pågår, exempelvis för att träffa din tränare, genomföra test eller träna i den fina faluterrängen eller på velodromen. Du har dessutom 10 % rabatt på våra läger, pass och events.

Vi arbetar i tjänsten TrainingPeaks när vi gör din träningsplanering och skapar träningsprogram. Där får du träningsvärden och instruktioner för varje pass, exempelvis i text, bild, video. Vi kan sedan tillsammans följa din träning med hjälp av dagbok och analyser. För mer information och för att skapa ditt kostnadsfria konto besök   TrainingPeaks  .

Vi arbetar i tjänsten TrainingPeaks när vi gör din träningsplanering och skapar träningsprogram. Där får du träningsvärden och instruktioner för varje pass, exempelvis i text, bild, video. Vi kan sedan tillsammans följa din träning med hjälp av dagbok och analyser. För mer information och för att skapa ditt kostnadsfria konto besök TrainingPeaks.

PRIS

  • 1 månad - 1 500 kr

  • 2 månader - 2 000 kr

  • 3 månader - 2 300 kr

Betalning sker via faktura (med 15 dagars betalning) när du har fått programmet. Har du frågor och funderingar är du välkommen att höra av dig till info@toppfysik.nu