Vad säger våra träningsadepter om oss?

Alexandra Engen

Dubbel världsmästare och OS 6:a i mountainbike ”Toppfysik tar vid där mina egna kunskaper tar slut och hjälper mig verkligen att nå längre än jag skulle klarat på egen hand. De är kunniga, engagerade och pålitliga, och vi har väldigt roligt ihop.”

Dubbel världsmästare och OS 6:a i mountainbike

”Toppfysik tar vid där mina egna kunskaper tar slut och hjälper mig verkligen att nå längre än jag skulle klarat på egen hand. De är kunniga, engagerade och pålitliga, och vi har väldigt roligt ihop.”

Göran Vernersson

Vetgirig och entusiastisk cykelmotionär som går i tankarna på att tävla på riktigt “Jag är imponerad av Simon och är verkligen nöjd! Som vetgirig kan jag alltid fråga och få utredande svar vilket jag uppskattar otroligt mycket Jag gillar ju att veta hur det gått på ett pass men har också nytta av analysen för att bli mer taggad inför kommande träning. För mig är det både motiverande och inspirerande att kunna lägga in mål i varje intervall för att t.ex. gå över eller försöka ligga kvar på planerad watt.”

Vetgirig och entusiastisk cykelmotionär som går i tankarna på att tävla på riktigt

“Jag är imponerad av Simon och är verkligen nöjd! Som vetgirig kan jag alltid fråga och få utredande svar vilket jag uppskattar otroligt mycket Jag gillar ju att veta hur det gått på ett pass men har också nytta av analysen för att bli mer taggad inför kommande träning. För mig är det både motiverande och inspirerande att kunna lägga in mål i varje intervall för att t.ex. gå över eller försöka ligga kvar på planerad watt.”

Benny Andersson

Svensk-, Europa- och Världsmästare för veteraner i cykelcross och mountainbike ”Att ta hjälp av toppfysik är det smartaste jag gjort som idrottsutövare. Förutom idrottsliga framgångar som jag bara vågat drömma om, så har detta gjort att jag kunnat kombinera ett ”normalt” liv med hård idrottssatsning. Jag brukar beskriva samarbetet som att jag köper mig tid. Tidigare tränade jag ostrukturerat 20–30h/v, men under toppfysiks ledning lägger jag ned 10-15h/v och får likväl bättre träningseffekt. All träning är en del i årsplanen och oerhört tidseffektiv. Men absolut största vinsten med att ha en personlig tränare är vid de tillfällen saker inte fungerar, t.ex. skador och formsvackor. Då är det ovärderligt att få objektivt stöd i analys av orsaker och hjälp med korrigering.”

Svensk-, Europa- och Världsmästare för veteraner i cykelcross och mountainbike

”Att ta hjälp av toppfysik är det smartaste jag gjort som idrottsutövare. Förutom idrottsliga framgångar som jag bara vågat drömma om, så har detta gjort att jag kunnat kombinera ett ”normalt” liv med hård idrottssatsning. Jag brukar beskriva samarbetet som att jag köper mig tid. Tidigare tränade jag ostrukturerat 20–30h/v, men under toppfysiks ledning lägger jag ned 10-15h/v och får likväl bättre träningseffekt. All träning är en del i årsplanen och oerhört tidseffektiv. Men absolut största vinsten med att ha en personlig tränare är vid de tillfällen saker inte fungerar, t.ex. skador och formsvackor. Då är det ovärderligt att få objektivt stöd i analys av orsaker och hjälp med korrigering.”

Anders Kvarnlöf

Heltidsjobbande familjefar som ömsom tävlar i H30, ömsom tävlar i elitklassen "Med stor hjälp av Simon Galle och Toppfysik har jag, trots avsaknad av cykelbakgrund och med heltidsjobb och familj att ta hänsyn till kunnat tävla och konkurrera i den svenska elitklungan. Att ta hjälp med coachning och träningsplanering avlastar mycket och låter mig fokusera all tillgänglig tid på själva träningen. Även vårlägret i Holland var en riktig höjdare och rekommenderas starkt som en formspetsare inför den svenska säsongen”

Heltidsjobbande familjefar som ömsom tävlar i H30, ömsom tävlar i elitklassen

"Med stor hjälp av Simon Galle och Toppfysik har jag, trots avsaknad av cykelbakgrund och med heltidsjobb och familj att ta hänsyn till kunnat tävla och konkurrera i den svenska elitklungan. Att ta hjälp med coachning och träningsplanering avlastar mycket och låter mig fokusera all tillgänglig tid på själva träningen. Även vårlägret i Holland var en riktig höjdare och rekommenderas starkt som en formspetsare inför den svenska säsongen”

Emil
Lindgren

VM-silvermedaljör och flerfaldig svensk mästare i mountainbike ”Som familjefar är det otroligt skönt att kunna släppa alla tankar på vad och hur jag ska träna utan bara följa träningsprogrammet och lägga den energin på familjen istället. Som motiverad proffsidrottare är det lätt att vilja för mycket och en tränare hjälper en att behålla en perfekt balans mellan träning, tävling och återhämtning. Vi har en bra kommunikation och när vi kommit fram till en plan känns det tryggt att köra efter den.”

VM-silvermedaljör och flerfaldig svensk mästare i mountainbike

”Som familjefar är det otroligt skönt att kunna släppa alla tankar på vad och hur jag ska träna utan bara följa träningsprogrammet och lägga den energin på familjen istället. Som motiverad proffsidrottare är det lätt att vilja för mycket och en tränare hjälper en att behålla en perfekt balans mellan träning, tävling och återhämtning. Vi har en bra kommunikation och när vi kommit fram till en plan känns det tryggt att köra efter den.”