MOJSEN

Grycksbomässen, eller "Mojsen" i folkmun, är Grycksbo Pappersbruks tidigare mäss, där arbetare och tjänstemän åt. Numera är det privat bostad men innehåller även ett litet bed & breakfast med två rum för totalt fem personer. Rummen har tema "cykelsport" och "skog". Vi har även en träningslokal med det mesta man behöver för sin träning och gott om utrymmen för förvaring av olika typer av utrustning, vilket gör oss till ett idealiskt boendet för friluftsliv och träningsgrupper.

For information in english please contact us by e-mail

IMG_8442.JPG

Cykelrummet

I cykelrummet möts cykelnörden eller den allmänt idrottsintresserade av världsmästarränder, överkast från OS i London och Rio, en fondvägg med artiklar från magasinet Bicycling, detaljer som krokar av ekrar, Giro d'Italia rosa på toaletten och ett bibliotek med idrottsforskning.

Bokning och priser

Gå till vår sida på AirBnB för pris på boende och bokning.

Cykelguidning

Vi erbjuder även cykelguidning för våra boende, både på landsväg och mountainbike. Vi vet vilka som är de finaste rundorna, de bästa fiken och känner till stigarna som inte finns på kartan.

Halvdag (4 timmar) 2500kr
Heldag (8 timmar) 4000kr
(Priserna gäller för 1 - 5 personer och betalas på plats med Swish eller via faktura)

Vill du känna dig fram på egen hand har vi flera GPS-rutter av olika karaktär runt Falun i vår webbshop.

Bokningsformulär för träning och guidning

Skriv in datum (samma som boendebokningen), antal personer samt ev övriga frågor, funderingar och önskemål gällande cyklingen. OBS! Bokning av boendet sker alltså via AirBnB enligt ovan.
IMG_8286.JPG

Skogsrummet

Skogsrummet är som en stuga i skogen. Väggarna är täckta med motiv och texter med skogstema, utsmyckningen består oftast av grenar och kottar och lösenordet till det trådlösa nätverket är bränt in på en bit näver. På toaletten är känslan att du är på ett dass.

Faciliteter

Wifi, parkering med motorvärmare, sängkläder, och handdukar samt tillgång till pentry, dusch, träningslokal, tvättmaskin, förråd, cykelförvaring och cykeltvätt (inomhus).

IMG_8483.JPG