MOJSEN

Grycksbomässen, eller "Mojsen" i folkmun, är Grycksbo Pappersbruks tidigare mäss, där arbetare och tjänstemän åt. Numera är det privat bostad men innehåller även ett litet bed & breakfast med två rum för totalt fem personer. Rummen har tema "cykelsport" och "skog". Vi har även en träningslokal med det mesta man behöver för sin träning och gott om utrymmen för förvaring av olika typer av utrustning, vilket gör oss till ett idealiskt boendet för friluftsliv och träningsgrupper.

For information in english please contact us by e-mail

IMG_8442.JPG

Cykelrummet

I cykelrummet möts cykelnörden eller den allmänt idrottsintresserade av världsmästarränder, överkast från OS i London och Rio, en fondvägg med artiklar från magasinet Bicycling, detaljer som krokar av ekrar, Giro d'Italia rosa på toaletten och ett bibliotek med idrottsforskning.

IMG_8483.JPG

Faciliteter

Wifi, parkering med motorvärmare, sängkläder, och handdukar samt tillgång till pentry, dusch, träningslokal, tvättmaskin, förråd, cykelförvaring och cykeltvätt (inomhus).

Priser

Boende

1 person 500kr per natt
2 personer 800kr per natt
3 personer 900kr per natt
4-5 personer 1250kr per natt

1 person 2800kr för en vecka
2 personer 4200kr för en vecka
3 personer 4900kr för en vecka
4-5 personer 7000kr för en vecka

Priserna ovan gäller för 1-3 personer i samma rum eller 4-5 personer fördelat på två rum.

Frukost

Vi erbjuder frukost (egen servering) i pentryt i anslutning till rummen för 80kr per person.

Cykelguidning

Vi erbjuder även cykelguidning för våra boende, både på landsväg och mountainbike. Vi vet vilka som är de finaste rundorna, de bästa fiken och känner till stigarna som inte finns på kartan.

Halvdag (4 timmar) 2500kr
Heldag (8 timmar) 4000kr
(Priserna gäller för 1 - 5 personer)

Bokningsregler

Efter att din bokning blivit skriftligt bekräftad kan avbokning ske kostnadsfritt fram till kl 17.00 dagen innan ankomst. Vid avbokning senare än kl 17.00 dagen innan ankomst förbehåller vi oss rätten att fakturerar fullt pris.

IMG_8286.JPG

Skogsrummet

Skogsrummet är som en stuga i skogen. Väggarna är täckta med motiv och texter med skogstema, utsmyckningen består oftast av grenar och kottar och lösenordet till det trådlösa nätverket är bränt in på en bit näver. På toaletten är känslan att du är på ett dass.

 

Bokningsformulär

Skriv in datum, antal personer (vuxna och barn) samt ev övriga frågor, funderingar och önskemål.