Ta nästa steg i din träning!

Sedan 2003 har vi hjälpt motionärer och elitcyklister att utvecklas för att nå sina mål – oavsett om det handlar om att hitta en bättre balans i vardagsträningen, genomföra lopp som CykelVasan och Vätternrundan eller att vinna ett OS-guld.

Coaching och program:

Många cyklister uppskattar att få hjälp med strukturen på sin träning, att få stöd av en tränare när de har frågor och funderingar eller behöver extra inspiration och nytänkande. Vi har flera tjänster som passar allt från nybörjare till elit inom cykelcross, landsväg, mountainbike och velodrom.

Personlig coaching är vad det låter som, en tränare som finns till hands när du behöver den. Vi bygger en utvecklande tränare-adept-relation.

Med ett personligt program får du ett individuellt anpassat träningsprogram att sätta tänderna i.

För den som bara vill ha ett bollplank som stöd lite då och då finns personlig rådgivning.

"Hands on":

Cykling handlar sannerligen inte bara om intervallserier, periodisering och intensitetszoner, det är ett hantverk. För att utveckla din förmåga som cyklist jobbar vi "hands on" med dig ute på cykeln, oavsett om det gäller att våga använda pedaler man sitter fast i eller avancerade tekniker. 

Vi skräddarsyr personliga pass för individer och grupper.

Vi är en del av Vasaloppscenter Lugnet i Falun där vi har läger och träningsserier.

Vi erbjuder Sveriges mest informativa test för cyklister, som vi kallar personlig prestationsprofil, i samarbete med Högskolan Dalarnas idrottslaboratorium (LIVI).

 
 

Professionella, kunniga och engagerade tränare

Toppfysik bygger sin verksamhet på erfarenhet, vetenskap och passion. Det innebär att alla som jobbar hos och med oss har lång erfarenhet av träning i allmänhet och cykling i synnerhet och valt att skaffa sig en akademisk idrottsutbildning... plus ett brinnande intresse för cykling och "sina" adepter.

 
 

Vi finns där du finns!

Vi själva må vara baserade i Sveriges cykelhuvudstad, Falun, och i cykellandet Holland, men våra kunder finns runt om i hela Sverige och världen. Några av våra tjänster sker online eller med hjälp av telefon, Skype eller e-post, medan andra kräver att vi ses, antingen kommer ni till oss eller vi till er beroende på vad som passar bäst.

 

Ta en titt i webbshoppen