Träningsgrupper

Även 2017 kommer vi att hålla i våra MTB-pass runt omkring i Faluterrängen. Den stora nyheten i år är att de kommer att vara uppdelade på tre olika träningsserier med tre lite olika inriktningar som vi tror passar årstiden (se nedan). Fem pass på våren för att komma igång på våren (19 april till 17 maj), tio pass under sommaren med CykelVasan i siktet (7 juni till 9 augusti) och fem härliga MTB-äventyr på hösten (2-30 september). Det här gör även att någon kan välja att vara med på den typen av pass och den tid på året som passar bäst, men du kan så klart även vara med på alla tre (paketpris 1995kr). Vi kommer även att variera var passen utgår från under resans gång, de flesta pass samlas vi på Vasaloppscenter Lugnet, men övriga pass samlas vi antingen på Biketown i Britsarvet eller Roxnäs.

Läs mer om våra anmälningsvillkor när du anmäler dig till våra träningsgrupper.

Alla som anmäler sig till någon av våra träningsserier får delta gratis (värde 295kr) vid en mekkurs på Biketown måndagen den 19 juni. Dessutom en rabattcheck på 20% hos Biketown som kan utnyttjas vid ett tillfälle samt 10% rabatt under resten av året. OBS! Gäller ej redan rabatterade varor

Alla som anmäler sig till någon av våra träningsserier får delta gratis (värde 295kr) vid en mekkurs på Biketown måndagen den 19 juni.

Dessutom en rabattcheck på 20% hos Biketown som kan utnyttjas vid ett tillfälle samt 10% rabatt under resten av året.
OBS! Gäller ej redan rabatterade varor

Höstäventyr MTB 2017
595.00

Fem lite längre pass i den fantastiska MTB-terrängen runt Falun med fokus på fina stigar och trivsamma miljöer.

Quantity:
Anmäl dig och betala