Träningsgrupper 2019

16Up076760.jpg

Grundträning MTB

Vecka 22-25

När våren är i sitt slutskede och de flesta hunnit bli varma i kläderna ute i terrängen genomför vi en träningsserie med fokus på träning som lägger en grund inför årets MTB-sommar. Det blir fokus på teknik och allmänna tips, men den som vill flåsa kommer även få sitt lystmäte. Träningen kommer att ske i två olika fartgrupper som samlas på samma plats men sedan genomför träningen i sin egen takt.

När?

Tisdagskvällar kl 18-20 från 28 maj till 18 juni.

Pris?

600 SEK för alla fyra pass eller 200 SEK per pass.


CykelVasa-toppning

Vecka 29-32

De fyra sista tisdagarna innan CykelVasan kör vi pass med målet att vässa formen inför starten i Berga by. Träningen kommer framförallt vara fysiskt inriktad med svett, spurter och flås men självklart kör vi på roliga stigar och rättar så klart till tekniska detaljer.

Träningen kommer att ske i två olika fartgrupper som samlas på samma plats men sedan genomför träningen i sin egen takt.

När?

Tisdagskvällar kl 18-20 från 16 juli till 6 augusti.

Pris?

600 SEK för alla fyra pass eller 200 SEK per pass.


Höstpass

Vecka 40-43

Fyra lördagar i oktober suger vi ut det sista ur årets cykelsäsong genom att ge oss ut på höstliga MTB-äventyr. De fyra passen tar sikte på fyra olika vädersteck för att få med det bästa den fantastiska Faluterrängen har att erbjuda.

Vid varje pass finns kort och en lång variant på rundan, där den långa även går i lite högre tempo, med mer backar och mer tekniskt krävande terräng. Ungefär halvvägs sammanstrålar grupperna för fika vid öppen eld.

När?

Lördagar kl 09 och ungefär 4 timmar framåt från 5-26 oktober.

Pris?

750 SEK för alla fyra pass eller 250 SEK per pass.

shutterstock_300622880.jpg

VL_Off_VCenter.jpg

Om ingenting annat anges genomförs våra träningsgrupper i Falun. Var i stan som passen utgår från varierar. Vid de flesta pass samlas vi på Vasaloppscenter Lugnet (OBS! Spåravgift kan tillkomma).

Läs mer om våra anmälningsvillkor när du anmäler dig till våra träningsgrupper.