Träningsgrupper

Även 2017 kommer vi att hålla i våra MTB-pass runt omkring i Faluterrängen. Den stora nyheten i år är att de kommer att vara uppdelade på tre olika träningsserier med tre lite olika inriktningar som vi tror passar årstiden (se nedan). Fem pass på våren för att komma igång på våren (19 april till 17 maj), tio pass under sommaren med CykelVasan i siktet (31 maj till 9 augusti) och fem härliga MTB-äventyr på hösten (2-30 september). Det här gör även att någon kan välja att vara med på den typen av pass och den tid på året som passar bäst, men du kan så klart även vara med på alla tre (paketpris 1995kr). Vi kommer även att variera var passen utgår från under resans gång, de flesta pass samlas vi på Vasaloppscenter Lugnet, men övriga pass samlas vi antingen på Biketown i Britsarvet eller Roxnäs.

Alla som anmäler sig till någon av våra träningsserier får delta gratis (värde 295kr) vid en mekkurs på Biketown måndagen den 19 juni. Dessutom en rabattcheck på 20% hos Biketown som kan utnyttjas vid ett tillfälle samt 10% rabatt under resten av året. OBS! Gäller ej redan rabatterade varor

Alla som anmäler sig till någon av våra träningsserier får delta gratis (värde 295kr) vid en mekkurs på Biketown måndagen den 19 juni.

Dessutom en rabattcheck på 20% hos Biketown som kan utnyttjas vid ett tillfälle samt 10% rabatt under resten av året.
OBS! Gäller ej redan rabatterade varor

Vårpass MTB 2017
595.00

Vårstäda MTB-tekniken med fem pass som har fokus på teknikträning och att komma igång med cyklingen i lugnt tempo efter en lång vinter.

Quantity:
Anmäl dig och betala
CykelVasa-träning 2017
1,095.00

En träningsserie med tio pass där målet att ge en bra struktur på träningen och finslipa formen inför Cykelvasan tillsammans med andra som gillar att slita, skratta och svettas på MTB.

Quantity:
Anmäl dig och betala
Höstäventyr MTB 2017
595.00

Fem lite längre pass i den fantastiska MTB-terrängen runt Falun med fokus på fina stigar och trivsamma miljöer.

Quantity:
Anmäl dig och betala
Alla tre träningsserier MTB
1,995.00 2,285.00

Här anmäler du dig till alla våra tre träningsserier MTB på en gång och får då lägre pris än om du anmäler dig till dem enskilt.

Vårpassen MTB

CykelVasa-träning

Höstäventyr MTB

Quantity:
Anmäl dig