MTB-läger med Alexandra Engen & Emil Lindgren 1-4 juni 2017

jofre-cykelvasa-2016-gruppbild-1.jpeg
170225_10908_by_Dobslaff_CYP_Afxentia_Stage3_Lythrodontas-Lythrodontas_Engen.jpg
Emil-Allebike.gif
jofre-cykelvasa-2016-gruppbild-1.jpeg
170225_10908_by_Dobslaff_CYP_Afxentia_Stage3_Lythrodontas-Lythrodontas_Engen.jpg
Emil-Allebike.gif

MTB-läger med Alexandra Engen & Emil Lindgren 1-4 juni 2017

595.00

Mountainbikeproffsen Emil Lindgren och Alexandra Engen bjuder tillsammans med den olympiska guldtränaren Fredrik Ericsson in till träningsläger i Falun mellan 1 – 4 juni 2017. Lägret vänder sig till dig som planerar att köra CykelVasan, Långloppscupen eller helt enkelt bara är ute efter att få några dagars inspirerande mountainbike-träning under professionell ledning i en av landets bästa miljöer för mountainbikecykling.

Quantity:
Anmälan

På det här lägret kommer du få chansen att få några dagars inspirerande träning under ledning av några av Sveriges bästa MTB-cyklister och tränare. Till 2017 har vi flyttat fram vårt populära läger till 1-4 juni för att ge dig som deltagare chansen att hinna komma igång med cyklingen ordentligt innan lägret. Vi har även flyttat fokus en aning från att cykla rundor där vi stannar för att prata och öva på tekniska färdigheter till att vi cyklar sammanhängande rundor och banor där tekniska moment ingår. Ledarna kommer att ge tips och feedback under turens gång och sedan har ni som deltagare också chansen att prata cykling mellan passen.

Området kring Falun är ett av Sveriges bästa för mountainbikecykling och vi kommer bl.a. cykla på Biking Dalarnas leder. Här finns allt från mycket lättåkta och mysiga grusvägar till tuffa backar och handbyggda singletracks med hopp. Vi kommer så klart även att bege oss utanför de kända lederna och köra några av de lokala pärlor som vi inte hunnit besöka på våra tidigare läger för att upptäcka nya vackra miljöer.

Gruppindelning

För att alla ska få ut så mycket som möjligt av dagarna i Falun kommer vi att dela in deltagarna i grupper baserat på teknisk och fysisk nivå. Gruppernas rundor och pass kommer att se lite olika ut och vi anpassar dem i dialog med er. Grupperna håller ihop under passen, men det finns så klart möjlighet att byta grupp under helgen i samråd med oss.

Program

Torsdag 1 juni

 • Incheckning
 • Välkomstmöte
 • Middag

Fredag och Lördag 2-3 juni

 • Frukost
 • Träning
 • Lunch
 • Träning
 • Middag
 • Aktivitet

Söndag 4 juni

 • Frukost
 • Distanspass i klassisk Falu-terräng
 • Lunch och avslutning

Boende och mat

Boende sker på Scandic Hotell Lugnet där vi intar alla måltider, har cykelförvaring, samlingslokal och en trivsam bar att umgås i på kvällarna. I samband med varje pass bjuder vi på sportdryck från Enervit och varje dag när du kommer tillbaka från träningen väntar en maffig buffé på hotellet.

Priser

4595 kr - Del i dubbelrum med helpension från torsdag middag till lunch på söndag

5595 kr - Enkelrum med helpension från torsdag middag till lunch på söndag

2595 kr - Eget boende och mat

Du anmäler dig och betalar anmälningsavgiften på 595kr direkt här i webbshoppen. Resterande belopp betalas på plats eller via faktura efter lägrets slut. Frågor skickas till info@toppfysik.nu. Detaljerat program skickas ut i samband med att anmälan stänger ungefär två veckor före lägret.

OBS! Om ni är minst 5 personer som anmäler er tillsammans som en grupp får samtliga i gruppen 5% rabatt på lägrets slutpris och om ni är minst 10 personer som anmäler er tillsammans som en grupp får samtliga i gruppen 10% rabatt på lägrets slutpris. När ni gör en gruppanmälan är det viktigt att samtliga i gruppen skickar in en anmälan och att ni anger ett (valfritt) "gruppnamn" samt att det tydligt framgår om alla ska få en egen faktura eller om fakturan ska ställas till en enskild person eller företag/organisation.