Mekkurs och information om bikefitting

Den 17 januari 2018 kl 18:15 - 20:00 på Biketown Roxnäs

Under kvällen går Biketowns mekaniker igenom de viktigaste momenten på cykeln som är bra att kunna hantera själv, exempelvis justera växlarna, byta bromsklossar och montera däck med tätningsvätska istället för slang. Utöver mekkursen kommer vi även att få information om bikefitting, d.v.s. hur man bäst anpassar sittställningen på cykeln, och vilken nytta man kan ha av att göra en sådan samt hur det går till.

Mekkursen kostar 295kr men har du anmält dig eller anmäler dig under kvällen till någon av våra träningsgrupper är kvällen gratis. Bokar du tid för en bikefit med dynamic lab under kvällen får du 50 % rabatt (ordinarie pris 1995kr) och anmäler du dig till någon av våra träningsgrupper gäller rabatten under hela perioden fram till träningsgruppen avslutas.

Anmälan

Fyll i anmälningsformuläret nedan om du vill komma på mekkursen och informationen om bikefittning. Eventuell anmälan till våra träningsgrupper sker via anmälningsformuläret här på hemsidan eller på plats och bokning av bikefit sker på plats.

Namn *
Namn
Om du vill tillägga något, exempelvis att ni är flera som kommer tillsammans eller att du kommer senare än 18:15.