Tränarstöd inom cykel -
för motionärer och elitaktiva

 

Toppfysik grundades 2003 och sedan dess har vi hjälpt cyklister på motions- och elitnivå att utveckla sin träning och nå sina mål, oavsett om det handlar om att genomföra Cykelvasan, hitta en bättre balans i vardagsträningen eller att vinna ett OS-guld. Vi tar alla våra träningsadepter på stort allvar och baserar vår verksamhet på vetenskap, erfarenhet och en glödande passion för cykling i alla former.

Vi är en del av Vasalopps- center Lugnet

Vi är en del av Vasalopps-
center Lugnet

 

Vår filosofi

Vetenskapligt baserad och individuellt anpassad träning som som tar hänsyn till idrottarens vardag och förutsättningar för att skapa en balans mellan belastning och återhämtning, volym och intensitet samt specificitet och variation. Målet är att planera in minsta möjliga mängd träning som uppnår de mål som finns för att på så sätt frigöra största möjliga mängd tid till återhämtning och andra delar av livet.

Våra tjänster

Personlig rådgivning, personliga och individualiserade träningsprogram, personlig coaching med tät tränarkontakt, personliga träningspass, prestationstester och föreläsningar. I vår webbshop hittar du färdiga träningsprogram för olika typer av träningsmål och individuella faktorer samt e-böcker om cykelträning. Vi jobbar med allt från nybörjare till internationellt elitaktiva inom alla cykelgrenar.

Varför anlita tränare

  • Enkelt, tidseffektivt och tryggt

  • Kvalitetssäkrad och rätt träning vid rätt tidpunkt

  • Få en röd tråd med variation och balans i träningen

  • Planerad träning blir lättare av och ger ökad motivation

  • Slippa lägga energi och tid att tänka på träningen

  • Få utifrånperspektiv och undvik att bli "hemmablind"

  • Delad glädje är dubbel och delad sorg är lättare att bära

 

 

Webshop

 
 

Vi finns där du finns

Vår bas är i Sveriges cykelhuvudstad Falun, men våra klienter finns över hela landet och även utomlands. Många av våra tjänster sköter vi online och via telefon, Skype, mail osv. När vi behöver träffa våra klienter kommer vi till dig eller du till oss, beroende på behov.

 
 
Gallery Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more